מתכון לעוגת תפוחים ואוכמניות

חומרים:
4 ביצים מופרדות
11/2 כוסות סוכר
1/2 כוס שמן
1/2 כפית קינמון
2 כוסות קמח תופח
1 כוס רסק תפוחים
1/2 כוס אוכמניות קפואות
2 תפוחים ירוקים קלופים וחתוכים לקוביות
לפיזור מעל העוגה-
2 כפות סוכר
1 כפית קינמון
1/2 כוס שקדים פרוסים

אביזרים: מיקסר קיצ'נאייד (וו הקצפה), כוס מידה, מפריד ביצה, קולפן

אופן ההכנה:
1. בקערת מיקסר מקציפים במהירות גבוהה את החלבונים יחד עם הסוכר לקצף רך ומבריק,
2. מוסיפים את החלמונים תוך כדי ערבול על מהירות בינונית ואת השמן וממשיכים לערבל .
3. מוסיפים את הקמח , הקינמון והרסק ומערבבים עד שהתערובת אחידה.
4. מוסיפים את קוביות התפוחים והאוכמניות , יוצקים לתבנית משומנת מפזרים מעל את הסוכר המעורבב עם הקינמון והשקדים מכניסים לתנור שחומם מראש ,ואופים כ40 דק' בחום בינוני.(180מעלות)
# הבלילה מתאימה ל2 תבניות אינגלישקייק חד פעמיות או תבנית מלבנית 35X 25 או תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ

באדיבות שמרית צפדיה, שפית הבית של "ניופאן גורמה"

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.