קרפצ'ו דג עם מיץ עגבניות ושמן זית להכנה בקלות

מנה מרשימה וצבעונית שמכינים ממש בקלות. אם לא תספרו לאורחים הם יחשבו שהבאתם אותה הישר מהמסעדה

מצרכים (ל-4 סועדים):
2 פילה דניס נקי מעור ועצמות
2 עגבניות חצויות
עלי פטרוזיליה, נענע ו/או שמיר
צנוניות חתוכות לרבעים
כף שמן זית
כפית מלח ים
פלפל שחור

אופציונלי:
פלפל חריף חתוך דק
עגבניות שרי חצויות לרבעים
מלפפון חתוך עם קולפן לאורך

אופן הכנה:
• מניחים את הפילה בתוך ניילון ודופקים עם פטיש שניצל עד להשטחת הדג.
• מניחים את הדג על צלחת הגשה, מתבלים במעט שמן זית, מלח ים ופלפל שחור. סוחטים מעל חצי עגבניה.
• מקשטים עם צנוניות ועשבי תבלין ו/או עגבניות שרי, פלפל חריף ומלפפון.
• מגישים עם לחם קלוי.

באדיבות http://www.foodpage.co.ilפודפייג

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.