ארטיק אבוקדו לימון

מתכון קייצי ומרענן לארטיק הכי מקורי שיש – ארטיק אבוקדו לימון. המתכון קל הכנה, מומלץ להכין יחד עם הילדים בחופשת הקיץ, וליהנות מארטיק מתוק, טעים ומרענן, בעל ערכים תזונתיים נפלאים של פרי האבוקדו

מצרכים:

2 אבוקדו בשלים מסוג "אבוקדו גרנות"

1 מיכל יוגורט 500 גרם

1/2 חצי לימון

4 כפות סוכר

אופן ההכנה:

מרוקנים את התוכן של שני האבוקדו הבשלים לתוך בלנדר. מוסיפים את מיכל היוגורט וסוחטים פנימה סוחטים חצי לימון.

מוסיפים לתערובת 4 כפות סוכר וטוחנים את הכל.

יוצקים את התערובת לתבניות להכנת קרטיבים ומקפיאים למשך לילה.

מגישים צונן וקור ונהנים!

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.