מגזין בופה מגיש: מתכון מרק ריבולטה טוסקנית

בופה מגישים: מתכון מרק ריבולטה טוסקנית

מרק ריבולטה טוסקנית

2 בצלים לבנים גדולים, קלופים וקצוצים

4 גזרים קלופים וחתוכים לקוביות

2 יח' שורש סלרי קלוף וחתוך לקוביות

3 יח' שורש פטרוזיליה קלוף וחתוך לקוביות

2.5 ליטר מים

3 כפיות מלח

1/2 כפית פלפל שחור

חופן שמיר קצוץ

2 כוסות שעועית לבנה מבושלת לרכות

להגשה:

פרוסת ג'בטה או באגט בהתאם למספר המנות

עלי תרד צעירים קצוצים

שמן זית

פסטו

מחית עגבניות מיובשות

בזיליקום חתוך דק

צנובר קלוי

אופן ההכנה:

  • מניחים בסיר את הירקות והמים.
  • מתבלים ומוסיפים את השעועית הלבנה. מביאים לרתיחה עדינה. מבשלים כשעה. מוסיפים את השמיר ומשלימים טעם.

בהגשה:

קולים את הפרוסה היטב, מניחים בתחתית הצלחת ומעליה את עלי התרד, 1/2 כפית פסטו ו1/2 כפית מחית עגבניות מיובשות. יוצקים מעל את המרק, מזרזפים מעט שמן זית, בוזקים את עלי הבזיליקום ואת הצנובר ואוכלים מיד.

בופה

unnamed (17)

 

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.