בסימן ט"ו בשבט: טונה אדומה צרובה מוגשת עם רוטב תמרים ולימון

טונה אדומה צרובה מוגשת עם רוטב תמרים ולימון
באדיבות השף צ'רלי פדידה ממסעדת השף היוקרתית Olive Leaf במלון שרתון תל אביב
חומרים (4 מנות)

600 גר' טונה אדומה חתוכה לגלילים
(בעובי 4 ס"מ כל אחד)
4 כפות שמן זית
מלח ופלפל לתיבול הטונה

אופן ההכנה:
 הכנת הטונה מחממים מחבת טפלון עם שמן זית וצורבים את הטונה כ- 30 שניות מכל צד. מניחים על נייר סופג, פורסים את הטונה לפרוסות דקיקות ומניחים בצלחת הגשה.
 הכנת רוטב התמרים והלימון מערבבים את כל המצרכים ביחד, עד לקבלת רוטב הומוגני, ומשתמשים ברוטב גם לתיבול הרוקט שהוספנו למנה.
 אופן ההגשה לאחר שסידרנו את הטונה בצלחת מוסיפים ליד הטונה מעט רוקט טרי ויוצקים את הרוטב שהכנו מעל.

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.