בראוניז שוקולד

מתכון לבראוניז שוקולד של "לינדט" והקונדיטורית נטע דביר מ- sweeta עוגות מעוצבות 


תבנית מרובעת בגודל 20 על 20 ס"מ

מצרכים:

3 חפיסות (300 גרם) שוקולד לינדט אקסלנס 70%, מריר, קצוץ

שליש כוס (75 גרם) חמאה

3 ביצים

שלושת רבעי כוס (150 גרם) סוכר

1 כפית תמצית וניל טהור של מקורמיק

חצי כפית מלח

1 כוס (120 גרם) קמח

1 כוס (150 גרם) אגוזי מלך קצוצים

אופן ההכנה:

  • מחממים תנור ל- 180 מעלות ומשמנים אתה תבנית
  • ממיסים את שוקולד לינדט יחד עם החמאה בקערה מעל סיר מים
  • מסירים מהאש ומקררים את התערובת
  • מערבבים את הביצים, הסוכר, תמצית הוניל והמלח עד לקבלת מרקם אחיד
  • מוסיפים את תערובת השוקולד המומס ומערבבים ידנית או במיקסר במהירות נמוכה
  • מוסיפים את הקמח ואת האגוזים ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה
  • יוצקים את התערובת לתבנית המשומנת ואופים כ- 20 דקות
  • מוציאים מהתנור, מניחים לעוגה להתקרר
  • בוזקים אבקת סוכר או מגישים עם כדור גלידת וניל

*ניתן להחליף את אגוזי המלך בשקדים או פקאנים.

* מאחסנים בכלי אטום לשמירת הטריות.

 

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.