קוגל ירושלמי עם טעמים עדינים של מתוק ופיקנטי

קוגל ירושלמי

4 מצרכים, 4 שלבי הכנה פשוטים ויש לכם קוגל ירושלמי עם טעמים עדינים של מתוק ופיקנטי

מצרכים:
חבילה אחת של אטריות דקות ושטוחות
כוס סוכר
1/2 כוס שמן
3 ביצים
מלח ופלפל שחור

אופן הכנה:
• מבשלים את האטריות לפי ההוראות, שוטפים במים קרים ושמים בחזרה בסיר.
• בינתיים מכינים קרמל מסוכר ושמן – ממיסים את הסוכר והשמן בסיר עד שהסירופ מגיע לצבע חום כהה. שופכים על האטריות, בזהירות כשזה חם זה עשוי להשפריץ.
• מוסיפים את הביצים, מלח ופלפל לפי הטעם (זה צריך להיות חריף ומתוק) ומעבירים לתבנית עגולה או תבניות אינגליש קייק.
• אופים כשעה בחום בינוני עד שמשחים.

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.