דג פורל אפוי ברוטב פסטו, עגבניות מיובשות ואגוזי פקאן לראש השנה

 דגמתכון גורמה לדג פורל אפוי ברוטב פסטו, עגבניות מיובשות ואגוזי פקאן

מאתר essence ומסעדת "דג על הדן"

רוטב (מתאים לכ-2-3 נתחי פורל)­:

200 גרם בזיליקום טרי

3 שיני שום

4-5 עגבניות מיובשות

1/4 כוס אגוזי פקאן ממשק דג על הדן

מלח אטלנטי ופלפל שחור לפי הטעם

שמן זית בזיליקום של Olea essence

אופן ההכנה:

  • טוחנים את כל המרכיבים במעבד מזון.
  • מוסיפים את השמן בהדרגה עד לקבלת המרקם הרצוי.
  • מורחים את הרוטב היטב בבטן הדג.
  • את צדיי הדג עוטפים בנייר אפייה.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 20 דקות.

כיצד נדע שהדג אפוי כהלכה? ננעץ מזלג בגב הדג – אם המזלג נכנס כמו חמאה ועובר מצד לצד – הדג מוכן!

 בתיאבון!

1 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.