הַכּוכב באירועים חלביים: אגרול במילוי גבינות פיקנטי (30 יחידות)

זהו ללא ספק הַכּוכב באירועים חלביים. גם אם תכינו הרבה מאוד אגרולים כאלה לא יהיה מספיק… חשוב להגיש אותם חמים מאוד. למתכון

30 עלי סיגר
ביצה טרופה
שמן לטיגון עמוק

למלית:
80 גרם חמאה
5 כפות קמח
כוס חלב
גביע שמנת חמוצה
מלח, פלפל שחור טחון טרי
150 גרם גבינת קצ’קבל מגוררת
250 גרם גבינה בולגרית מגוררת
5 כפות פטרוזיליה קצוצה

אופן הכנת המלית:
בסיר קטן ממיסים את החמאה. מוסיפים לחמאה המומסת את הקמח ומערבבים היטב ליצירת רביכה, מוסיפים את החלב. מערבבים היטב ומבשלים דקה-שתיים עד הסמכה. מסירים מהאש. מקררים היטב ומוסיפים את כל שאר הרכיבים.
ממלאים את עלי הסיגר במלית ומגלגלים לצורת אגרול. בחלק של התפר יש למרוח מעט ביצה טרופה כדי שהאגרול לא ייפתח בזמן הטיגון.
מטגנים את האגרולים בשמן עמוק עד הזהבה יפה.
מגישים בלוויית רוטב צ'ילי או רוטב אלף האיים.

בופה 1

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.