מתכון חלבי נפלא לקינוחים זריזים

נפתח עם מתוקים שפשוט להכין וכיף לאכול אז נתחיל היום בפוסט נראה שני קינוחים זריזים נתחיל היום עם גלילות ונמשיך לקערות שוקולד ממלאות.

אז כמו שאמרתי נתחיל  עם גלילות. גליליות את זה לא מכנים אלא קונים אפשר למצוא בחניות המתמחות עם כול מיני גדלים וגם  עכשיו יצא גם לסופר כמו מגה בול או יינות ביתן שמוכרים אריזה עם 18 גליליות זה עולה בערך 20 שקל עם אתם מוצאים אריזה אחרת לכו על זה אז מה אמרנו גליליות אבל צריך למלאות אותם במשהו אז הנה  היום אני יביא  קרמים מכול הסוגים כמו חלבי פרווה וגם שוקולד ואפילו נוגט אז נתחיל

 נתחיל בקרם חלבי פשוט שקל להכנה לא צריך מיקסר מיוחד לאף קרם פה שאני יביא לא צריך מיקסר מיוחד אפשר אילו במיקסר יד פושט כזה עושה אחלה עבודה וגם זה קרמים פשוטים להכנה לא הכנה מראש לקרר להקציף ממש הכי פשוט.

אז אמרנו לקרם חלבי נתחיל אז מה צריך:

שמנת מתוקה מיכל אחד מספיק לחבילה של גליליות

אינסטנט פודינג וניל

רבע כוס חלב

1-2 כפות סוכר תלוי כמה מתוק אתם אוהבים אבל לא לוותר על הסוכר צריך קצת

וזה אופציה מאוד מעניינת שזה חצי או רבע מקל וניל אמיתי שזה נותן טעם טוב וגם נקודת נחמדות בקרם

אז מה עושים מקצפים הכול רק תשדלו רק שהשמנת תהייה קרה כה אחרי זה לא הייה לכם קרם טוב עם בכלל יצא קרם אז מקצפים הכול לקרם אחיד אבל זהירות שהקרם בטעות לא  יהפוך לחמאה אחרי שהקרם מוכן מעבירם לשק זילוף וממלאים.

הנה עוד אופציה לקרם שזה קצפת פרווה שגם מאוד טעימה פיתרון טוב ונוח לכול מיני סעודות לאחרי בשרי

אז מה צריכים:

מיכל שמנת של ריץ' (שזה שמנת מתוקה פרווה)

אינסטנט פודינג וניל

2 כפות סוכר

ואפשר גם תמצית וניל או חצי מקל וניל

להקציף הכול לקצפת ולמלא בשק זילוף

אבל הנה קרם שהוא סוף הדרך שזה קרם חלבי נוגט (יוכל לבוא גם בגרסה פרווה)

מה שצריך לעשות זה לקחת אבקת נוגט להוסיף קצת שמן עד שנהייה סוג של משחה סמיכה וגם טעם אגוזי טעים שחבל על הזמן אחרי שהקרם מוכן פשוט מוספים את הסוג של הקרם נוגט ומקפלים את זה לתוך השמנת והנה יש לכם קרם נוגט טעים ברמות פשוט את הקרם החלבי/פרווה שהכנו מקודם מוסיפים את הנוגט מקפלים והנה אחלה קרם

עכשיו נמשיך עם קרם שוקולד

נתחיל בלהמיס 100 גרם שוקולד מריר משובח(רצוי) ולקרר אותו קצת בערך איזה 5 דקות שלא ימיס לנו את השמנת ונתחיל

מקצפים מיכל שמנת מתוקה (חלבי או פרווה) עם 1/2 חבילת אינסטנט פודינג שוקולד וכף סוכר אחרי שמתחיל להיות פסים של המקצף בקרם מפסיקים את המיקסר מוסיפים את השוקולד המומס לקרם וממשיכים להקציף לעוד דקה שתיים והנה גם יש לכם קרם שוקולד מפנק

עכשיו אחרי שיש לנו כמה סוגי קרם וכבר סגרתם על איזה קרם אתם הולכים צריך לדעת איך ומה עושים עם גליליות

דבר חשוב למלא אותם כמה שיותר קרוב להגשה בגלל שאחרי איזה כמה שעות כבר אפשר לאכול אותם הם נהיים כמו מסטיק גם למלא אותם זה לא סיפור זה כולה שתי דקות מקסימום זה באמת עניין קצר איך שאורחים מגעים אתם ממלאים והנה גם טיפ איך באמת ייקח שתי דקות מה שעושים מכנים את הקרם שופכים לשק זילוף ושומרים במקרר יוכל להישמר בערך 3 ימים עכשיו גם הקרם קר והוא מתייצב וגם יותר טעים וברגע שאורחים מגעים אתם מוצאים את הקרם ממלאים את הגליליות ומגישם וגם ברגע שאתם מכנים את זה במקום הגליליות הם פריכות וטעימות רק זה כבר עשה לכם חצי עבודה

אז הנה כבר יש קינוח אחד בשתי דקות קבלו עוד אחד או שתיים:

אתם יכולים לקנות קעריות שוקולד קטנות כאלה בא מכול מיני סוגים וגם אפשר לקנות מיני פאי כזה טעים וזה יוכל להישמר מלא זמן רק מכנים קרם אורחים באים ממלאים והנה אחלה קינוח של דקה 90 וגם אפשר עם המיני פאי לשים בקרם כול מיני פירות כמו ענבים (יש פוסט שפרסמתי פה לפני כמה זמן רק שפה זה קנוי אבל זה אותו מתכון וגם יש תמונה אז תחפשו) או תותים שזה מאוד נחמד

ולגבי שתיהן אפשר לפזר על הקרם כול מיני תוספות אבק נוגט או אגוזי ברס שוקולד צ'יפס אני עשיתי לבן (יש תמונה למעלה) זה מאוד נחמד אבל לא חובה

אז הנה כמה קינוחים של הדקה ה 90 מקווה שתנסו ותצליחו.

דודי אוסדון

המתכון באדיבות דודי אוסדון מהבלוג cook for fun

1 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.