המפעל שזכה לברכת הגרי"ש אלישיב וראש ישיבת קמניץ

בעלי המפעל הציגו בפני ראש הישיבה את ההשקעה הכלכלית למען העמדת תנאי כשרות מקסימאליים * ראשי בד"צ שארית ישראל הרחיבו על הידורי הכשרות שהונהגו בשחיטת העופות

בעלי ומנהלי מפעל 'עוף ירושלים' וראשי מערכת הכשרות בד"צ שארית ישראל זכו להיכנס השבוע למעונו של ראש ישיבת קמניץ וחבר מועצת גדולי התורה של דגה"ת הגר"י שיינר ולהתברך מפיו על פעילותם למען הידור הכשרות בשחיטת העופות.

בביקור השתתפו מר דני מזרחי מנכ"ל משותף ובעלים של עוף ירושלים, הרב אברהם רוזנברג מנהל השיווק של עוף ירושלים והרב גבריאל שרמן מנכ"ל כשרות שארית ישראל.

מנהלי מפעל עוף ירושלים הציגו בפני ראש הישיבה את הפעילות במפעל ואת ההחלטות הכלכליות כבדות המשקל שהם נדרשים לקבל על מנת לעמוד בדרישות הכשרות המחמירות של כשרות שארית ישראל.

עם זאת הדגישו מנהלי המפעל כי למרות שהמפעל התחדש במיטב החידושים הטכנולוגים והתנאים המקסימאליים לכשרות מהודרת, הרי שהם עושים מאמצים לשווק את העופות בכשרות מהודרת ובמחיר השווה לכל נפש.

מפעל עוף ירושלים מתהדר בקומפלקס משחטות המותאמות לשחיטות המהדרין. היותו של הקומפלקס מותאם להידורי הכשרות, מבקשים גופי כשרות רבים לשחוט את העופות שבכשרותם אך ורק בעוף ירושלים.

הרב אברהם רוזנברג מנהל השיווק בעוף ירושלים ציין בפני הגר"י שיינר כי בכל נושא הכשרות אין הם מתערבים והכול נתון לשיקול דעתם של רבני בד"צ בית ישראל.

הרב גבריאל שרמן מנכ"ל שארית ישראל סקר בפני ראש הישיבה את הידורי הכשרות שהונהגו בשחיטה המהודרת של שארית ישראל, כאשר בין היתר מקפידים בשארית ישראל על לבדוק את העופות על השולחן ולא במהלך הליין כמו גם תוספת של בודקי סכינים ובודקי מעיים, למען יוכל ציבור מהדרי הכשרות לזכות לעוף המהודר. הרב שרמן הוסיף שזכו עוד לברכתו של מרן הגרי"ש אלישיב שסמך ידו על כשרות העופות הנשחטים בעוף ירושלים.

לאחר שהאזין בקשב רב לדברי הנוכחים בירך הגר"י שיינר בחום את בעלי המפעל על שהשכילו להדר ולהקים ליין שחיטה בכשרות המהודרת תוך הוצאות כלכליות רבות.

ראש הישיבה בירך את בעלי המפעל בברכה והצלחה והוסיף "יש לכם זכות שזכיתם לספק את העופות לבני התורה".

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.