המרענן של הקיץ

מחג הפסח האחרון, ברבבות בתים בישראל גילו עולם חדש של טעמים אשר התקבל בברכה אצל ציבור המהדרים במצוות.

'יקבי חברון' אשר ידועה במוצריה האיכותיים, השיקה מיץ ענבים בטעמים, ואשר התקבל באהדה רבה בקרב קהל הצרכנים.
לקראת שבתות הקיץ החמים תוכלו ליהנות מעולם של טעמים במיץ הענבים ובהם תפוח, אננס, פסיפלורה, אוכמניות ופירות יער.
סמנכ"ל השיווק של 'יקבי חברון' הרב מרדכי קליין מסביר כי המוצר נוצר כתוצאה מהצורך למקסם את ההנאה בעשיית המצוות. "באמצעות מיץ הענבים בטעמים יוכלו הצרכנים לקדש בשמחה והנראה, וגם להעניק לילדים את עולם הטעמים הערב לחיכם, ומעתה הילדים יצפו בקוצר רוח לקידוש".
תהליך הייצור של מיץ הענבים בטעמים זהה לחלוטין לזה של התירוש המסורתי והרגיל, אולם בסופו של התהליך נפגש התירוש המוגמר עם נגיעה קלה עם טעמי הפרי – דבר המעניק לו את הטעם הנפלא.
היקב הוקם בשנת 1983 ע"י הרב יעקב קליין המשתייך לחסידות בעלזא והוא ממוקם בקרית ארבע בחברון, ומייצר מידי שנה למעלה מ-2.5 מיליון בקבוקי יין משובח אשר זוכים לכשרות מהודרת של בד"ץ מחזיקי הדת וOU.

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.