המתכון שיעשה לכם את הפורים: עוגיות פיסטוק פריכות

עוגיות פיסטוק פריכות. 4 מרכיבים, 35 עוגיות, הכנה מהירה ועוגיות נפלאות לכל עת

תמיד אני בודקת את צינצנות העוגיות ודואגת שכולן תהיינה מלאות בעיקר לכבוד שבת בבוקר, שיהיה מה לנגוס עם הקפה של הבוקר ולכל מקרה אם יבואו חברים שיהיה מה לכבד ליד הפיצוחים. בין המרכיבים יש אבקת סוכר במקום סוכר המוסיפה לרמת הפריכות.
חשוב לציין שלפני טבילת העוגיות המוכנות יש לצננן היטב על מנת שאבקת הסוכר תעטוף יפה את העוגיות .

עוגיות פיסטוק פריכות
35 עוגיות

 

החומרים:
150 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
1 ו-1/2 כוסות קמח תופח
175 גרם אבקת סוכר
150 גרם כוס פיסטוקים
אופן ההכנה:
-מחממים תנור ל-180 מעלות.
-שמים בקערת מעבד מזון את החמאה והקמח ומחצית מכמות אבקת הסוכר ומפעילים בפולסים עד ליצירת פירורים.
-קוצצים גס את הפיסטוקים ומוסיפים לבצק.
-צרים כדורונים קטנטנים ואופים כ-15 דקות
-מצננים וטובלים  את העוגיות אחת אחת ביתרת אבקת הסוכר.
-מאחסנים בצינצנצת אטומה כשבועיים.

 

חברים יקרים אל תשכחו להכנס לדף האוהדים שלי יופי במטבח ולהצטרף אליו, שם תמצאו בכל יום עדכונים, תגובות ושיתופים.
וכאן נרשמתם כבר כעוקבים? כך כל מתכון חדש יגיע אליכם ישירות למייל.

חיה אילונה דר – עיתונאית אוכל, בלוגרית מובילה, אמא לשני ילדים בוגרים.
עבדתי 30 שנה בהוראה עד שאיבדתי (חלקית) את שמיעתי, ההתחרשות הפתאומית טלטלה את עולמי ונאלצתי בצער רב לעזוב את תחום עיסוקי, אך מהלימון עשיתי לימונדה והשתלבתי בתחום האהוב עלי, הקולינריה, פתחתי בלוג שהפך להצלחה ענקית ומאז הכל היסטוריה.
.

 

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.