הסודות האפלים של מטבחי הפאר(וידאו)

שפים, טבחים ואנשים שעבדו במשך שנים במגוון מסעדות בכל רחבי הארץ, מספרים מה קורה מאחורי הקלעים של המטבחים. {דגים רקובים ובשר פג תוקף}

חשבתם פעם מה קורה במסעדות? באיזה יום אסור לכם להזמין דגים במסעדה? מה עושים עם צלוחית הזיתים החצי מלאה שהשארתם על השולחן בסוף הארוחה?

מה הסיכוי שמישהו אחר יקבל את המנה שהחזרתם כי לא הייתה טעימה? שפים, טבחים ואנשים שעבדו במשך שנים במגוון מסעדות בכל רחבי הארץ, מספרים מה קורה מאחורי הקלעים של המטבחים

(באדיבות רשת)

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.