הצעת הגשה לחג: כך תשתו את היין שלכם

גבעות מציג את היינות שלך לחג – מובחרים, מרהיבים ומותאמים (כמעט) לכל מנה

תשע"ז, צפויה להיות שנה מרגשת מאוד, ביקב גבעות. מלבד היינות המצוינים והמשובחים, גם מרכז המבקרים של היקב הופך להיות נקודת ציון משמעותית על ציר 60, בין ירושלים לשילה ושואב אליו אניני יין מכל רחבי הארץ.

בפרוס השנה החדשה, זאת גם הזדמנות טובה להרים תפילה להצלחה ושגשוג של כל אחד מאתנו, באופן פרטי ובאופן כללי. יקב גבעות ממליץ ללקוחותיו להצטייד קודם החג ביינות מצדה, פינו נואר רזרב, פטי ורדו רזרב, קברנה פרנק רזרב, קברנה סוביניון רזרב. סל היינות של גבעות יכבד מאוד את הסוכה ואת שולחנות החג. כעת, הרימו כוס יין לחיים טובים ולבשורות טובות. כל יינות היקב הינם כשרים למהדרין מן המהדרין לפסח ולכל ימות השנה

"בפרוס השנה החדשה אנו שמחים להציג יינות שאנו אוהבים במיוחד ואשר מייצגים את השאיפה שלנו לעשות יינות איכותיים המבטאים את הטוב שבאדמת השומרון", אומר ד"ר שיבי דרורי, היינן הראשי של יקב גבעות.

מצדה

סדרת הפרימיום של גבעות, מתהדרת ביינות מובחרים המיושנים בחביות שנבחרו בקפידה למשך 24-20 חודשים. יינות מצדה הינם בלנדים מורכבים ועוצמתיים, המתאפיינים ברמת חומציות גבוהה, צבע מרוכז ומבנה טאנינים מורכב, ליצירת יינות בעלי פוטנציאל ליישון ארוך. על אף עוצמתם המרוכזת, ביינות מתבלטים כיינות אלגנטיים והרמוניים לכל אורך חייהם.

אופי: פרי שחור, מבושם ומורכב. זנים: קברנה סוביניון, מרלו ופטי ורדו מגיע מכרמים: הר המרכזי, גובה 900-700 מטר היין יושן במשך 22 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי חדשות. הוא משתדך מצוין למנות בקר מורכבות כביף וולינגטון או פילה בנוסח טורנדו, אוכף או שוק טלה בצלייה ארוכה עם ירקות שורש

ההמלצה של הד"ר: לפתוח כשעתיים לפני ההגשה או למזוג לדקנטר. להגיש בטמפרטורה של 18-16 מעלות

מחיר מצדה: 215 ש"ח.


סדרה נוספת של גבעות מקבלת מחמאות רבות, סדרת רזרב, הוללת את מיטב היינות המיוחדים של היקב. יינות אדומים, זניים ומרתקים, בעלי איכות גבוהה, המתיישנים לתקופות ארוכות:

פינו נואר רזרב

אופי: פירותי, אלגנטי ומאוזן מגיע מהכרמים: ההר המרכזי, גובה 700 מטר ו- שפלת יהודה, גובה 300 מטר היינות יושנו 12 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי מאזור בורגון. פינו נואר רזרב מתאים לליווי סלמון ברוטב אסיאתי, מאכלי עגל ובקר בבישול ממושך עם ציר עשיר
המלצת הד"ר: לפתוח כשעה לפני ההגשה. להגיש בטמפרטורה של 16-14 מעלות

פטי ורדו רזרב

אופי: מרוכז, נדיב ומתובל מגיע מהכרמים: ההר המרכזי, גובה 700 מטר. לאחר שיושנו 12 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היין משתלב נהדר עם מנות בשר אדום, כגון סטייק אנטריקוט או פילה, או מנות חלביות עשירות כגון לזניה חצילים

המלצת הד"ר: לפתוח כשעה וחצי לפני ההגשה או למזוג לדקנטר. להגיש בטמפרטורה של 18-16 מעלות

קברנה פרנק רזרב

אופי: תיבול ייחודי, עמוק וסיומת ארוכה מבוסס על קברנה פרנק עם מעט מרלו. מגיע מהכרמים: ההר המרכזי, גובה 700 מטר. לאחר שיושנו: 12 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. מתאים מאוד לקדירת בשר ביין ועשבי תיבול, עוף צלוי בתימין וגבינות קשות מיושנות
המלצת ד"ר: לפתוח כשעה לפני ההגשה. להגיש בטמפרטורה של 18-16 מעלות

קברנה סוביניון רזרב

אופי: רב עוצמה, אפל, עמוק ומורכב מבוסס על זני קברנה סוביניון עם מרלו או פטי ורדו, להוספת פרי עשיר ומורכבות למבנה של הקברנה. מגיע מהכרמים: ההר המרכזי, גובה 900-700 מטר. לאחר שיושן: 18 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היין מלווה מושלם למנות בשר אדום, כגון סטייק פילה ברוטב עשיר, וכן מנות כבש בתנור
המלצת הד"ר: לפתוח כשעה וחצי לפני ההגשה או למזוג לדקנטר. להגיש בטמפרטורה של 18-16 מעלות.

מחיר סדרת גופנה: 140 – 170 ש"ח

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.