ומה הכי מתאים לשבת? – אוסובוקו על מצע ירקות שורש – תבשיל בשר מענג

מצרכים: 

  1. בשר לפי מספר הסועדים
  2. 3 בצלים גדולים פרוסים לפרוסות עגולות
  3. 5 גזרים חתוכים
  4. 4 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
  5. עלי סלרי
  6. 2 עד 3 ראשי שום
  7. 1 כפית מלח
  8. 1 כפית כמון
  9. 1 כפית בהרט
  10. 1 כפית פפריקה מתוקה
  11. 5 כפות שמן קנולה

 הוראות הכנה: 

  1. להכניס לסיר מתאים שמן, לחמם
  2. להוסיף את הבצלים, לטגן עד לקבלת גוון זהוב
  3. להוסיף את הבשר, לערבב
  4. לבשל את הבשר בערך חצי שעה על אש נמוכה, כל הזמן לערבב
  5. אם חסר נוזלים, להוסיף מעט מים
  6. להכין תבנית מתאימה לתנור
  7. לסדר את הירקות לפזר מעליהם את התבלינים ולערבב
  8. להניח את הבשר בין הירקות
  9. לכסות בנייר אפיה ומעל בנייר כסף ולאפות בתנור 180 מעלות בערך שעה.
  10. המתכון באדיבות:

    הבלוג שלי: – אוכל כשר כורדי ומזרחי – הבלוג של בתיה דורון

     blog.tapuz.co.il/batyad

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.