חביתיות-שוקולד ממולאות בממרח נוגט אגוזים השחר העולה וגבינת ריקוטה

חביתיות-שוקולד ממולאות בממרח נוגט אגוזים השחר העולה וגבינת ריקוטה

במתכון זה נשתמש בממרח שוקולד השחר העולה ובממרח נוגט אגוזים השחר העולה

ל-כ- 16 חביתיות בקוטר 15 ס"מ כל אחת

לבלילת החביתיות:

4 ביצים

2 וחצי כוסות חלב

2 כפות שמן קנולה

2 כפות ממרח שוקולד השחר העולה

2 כוסות קמח רגיל

למלית:

20 כפות גדושות גבינת ריקוטה

20 כפות שטוחות ממרח נוגט אגוזים השחר העולה

רוטב שוקולד להגשה:

16 כפות ממרח שוקולד השחר העולה

16 כפות שמנת מתוקה

6 כפות יין קינוח או יין מתוק

 לקישוט: דובדבני אמרנה

ההכנה:

מכינים את הבלילה לחביתיות:

מערבבים בקערה את כל החומרים.

משמנים בספריי מחבת קטנה (קוטר בסיסה 15 סמ), מחממים על אש בינונית עד שהמחבת חמה, יוצקים מעט מהבלילה ומטגנים חביתית דקיקה. הופכים על צלחת וממשיכים בטיגון כל החביתיות.

למלית:

מערבבים את הגבינה עם ממרח נוגט האגוזים , שמים מעט מהמלית בקצה כל חביתית ומגלגלים.

לרוטב שוקולד:

מערבבים ממרח שוקולד השחר העולה, שמנת מתוקה ויין . אם הרוטב דליל מידי מוסיפים עוד ממרח  לדרגה הרצויה.

מגישים את החביתיות עם רוטב שוקולד ודובדבני אמרנה.

באדיבות חברת "השחר העולה"

 בשיתוף המתכונאית ליאורה קרן

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.