חברי בד"צ אגודת ישראל במחלבה – תמונות

חברי בד"צ אגודת ישראל, שוקלים להרחיב את מתן הכשרות לחלב העיזים, לשם כך הם סיירו במחלבת משק צוריאל – צפו בתמונות

חברי בד"צ אגודת ישראל, שוקלים להרחיב את מתן הכשרות לחלב העיזים, לשם כך הם סיירו במחלבת משק צוריאל, הפועלת מטעם מחלבות טרה וזוכה במסגרת זאת ליהנות מהכשרות המהודרת של בד"צ אגודת ישראל.   מחלבת משק צוריאל היא הראשונה בתחום חלב העיזים למהדרין בישראל ומשווקת כיום כמחצית מהתצרוכת של מוצרי חלב עיזים בישראל וכן משווקת בלעדית של חלק מהמוצרים המובילים בתחום, לצד גבינות הבוטיק הנודעות שלה ושאר מוצרי חלב בקר.   במהלך הביקור, נהנו הרבנים הגאונים שליט"א להווכח מקרוב אחר הנעשה ע"י הנהלת מחלבת משק צוריאל בהוצאת הייצור של מוצרים המכילים חלב עכו"ם ואבקת חלב עכו"ם מהמחלבה. הרבנים העלו את המהלך על נס וציינו כי מדובר בהישג שמונע מראש מכשלות שעלולות היו לצוץ בממשקים אפשריים בין פסי הייצור השונים. במשך שעות ארוכות בחנו הרבנים הגאונים את פסי הייצור השונים של המחלבה, תוך התמקדות מיוחדת באפשרויות להענקת הכשרות המהודרת של בד"צ אגודת ישראל למהדרין על מוצרים חדשים שהמחלבה שוקדת על פיתוחם בימים אלו.   בתום הביקור נערכה ישיבה מסכמת בהשתתפות ראשי הנהלת המפעל וחברי הבד"צ. הנהלת המפעל הציגה את הגידול הענק שחל בביקוש למוצרי המחלבה למהדרין, וכן פרסה, אחת לאחת, את התכניות להרחבת הייצור והגדלת השיווק. IMG-20140515-WA0029 IMG-20140515-WA0034 IMG-20140515-WA0038 IMG-20140515-WA0039

1 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

  1. אולי כדאי לכולנו לעבור לחלב עיזים. בחלב פרה אנחנו כמעט בודאות שותים חלב טרף (10% או יותר!).
    לפי הכתבה כאן – http://kosherpoint.com/he/general/is-our-milk-really-kosher – ישנם כבר רבנים שנמנעים מלשתותחלב בגלל החשש הזה.
    זה מצב מדאיג. מעניין אם יש נתונים לגבי אחוז הטריפות בעיזים. זה יכול להיות פתרון טוב לעתיד.

    צבי |
    הגב