חציל קלוי עם קשקבל, ברוטב טחינה ויוגורט

חציל קלוי עם קשקבל, ברוטב טחינה ויוגורט

6 חצילים קטנים – בינונים

150 גרם קשקבל

600 גרם (דלי) יוגורט של מחלבות גד

4 כפות טחינה גולמית

2 שיני שום כתוש

1/4 כוס שמן זית

מלח פלפל

עלי אורגנו

אופן הכנה:

  1. קולים את החצילים, על האש או בתנור חם מאד, ומקלפים.
  2. במקביל מערבבים את היוגורט עם הטחינה, השום ושמן הזית ומערבבים היטב.
  3. מסדרים בצלחת את היוגורט והטחינה
  4. מניחים את החציל, מקשטים בעלי אורגנו ושמן זית.

באדיבות "מחלבות גד" 

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.