טראפלס שוקולד חלומי וקל להכנה

טראפלס שוקלד הוא מעדן של ממש. קינוח מרשים וטעים שמתאים לכל סעודה. הסוד לטראפלס בעל טעם עשיר, טעים ונימוח בפה ברכות מענגת הוא שוקולד שעשוי מחומרי גלם איכותיים.

מותג הפרימיום השווייצרי- שמרלינג'ס הפך זה לא מכבר לבעל שם עולמי והודות לאיכותו הגבוהה הוא מומלץ ביותר על ידי שוקולטיירים ומרצים מומחים בסדנאות אפיית גורמה בארץ ובחו"ל. השוקולד, שעשוי מחומרי גלם מובחרים ואשר נעשה בתהליך ייצור שווייצרי מסורתי, משדרג כל קינוח, פטיפור או מאפה מתוק ומשביח אותו באופן ניכר.

הנה מתכון מצוין לטראפלס שוקולד מריר עם שוקולד שמרלינג'ס:

החומרים:

– 150 גרם שוקולד שוייצרי מריר עדין 72% קקאו של שמרלינג

– חצי מיכל שמנת מתוקה/ריצ' פרווה

– 2 כפות אבקת נוגט/מחית אגוזי לוז

– 3 כפות קקאו

אופן ההכנה:

– שוברים את השוקולד לקוביות קטנות

– מרתיחים את השמנת מתוקה או הריצ' ויוצקים מעל השוקולד

-מערבבים עד להמסה מלאה של השוקולד

– מוסיפים את הנוגט או את מחית האגוזים

– יוצקים לתבנית או קופסה קטנה ומקפאים לשעתיים

-חותכים מהשוקולד הקפוא קוביות קטנות בגודל הרצוי (כ-2 ס"מ), ומשקשקים אותן בתוך קופסא קטנה עם אבקת קקאו.

בתאבון!

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.