טרייפל פירות – לא רק מרשים

עוגת טרייפל פירות – מתכון נוח ומהיר להכנת עוגה שתשאיר טעם של עוד, נסו אותה ליד הקפה או כמנת קינוח בארוחה חגיגית

טרייפל פירות

לטורט:

6 ביצים

6 כפות סוכר

1 כף שמן

2 סוכר וניל

6 כפות קמח

להקציף חלבונים עם סוכר לקצף כמעט יציב ולהוסיף את שאר החומרים .

אם רוצים להכין בגביע כמו בתמונה אז לחלק את הטורט ל2 תבניות וליצוק בצורת עיגול בערך בגודל קוטר הגביע. ( זה לא ממש נוזלי לכן זה אפשרי.)

לאפות 10 דק על 180 מעלות

לצנן ולהניח בבסיס הכלי עיגול אחד מהטורט ( לתקן לגודל הרצוי)

 

לחתוך לקוביות פירות העונה- אני משתמשת באפרסקים ואננס משימורים או תותים וקיווי בעונה שלהם.

להרטיב טיפה את הטורט מהנוזל של השימורים ולהניח מעל את הפירות .

 

להכין חצי חבילת ג׳לי ( בטעם המועדף עליכם) ולשפוך מעל הפירות. להמתין להתייצבות- עדיף במקרר.

להקציף ריצ׳ / שמנת מתוקה עם אינסטנט וניל 2 סוכר וניל וטיפה תמצית וניל .

לזלף מעל הג׳לי צפוף למראה מלא .

לחזור על כל הפעולות מהתחלה לקבלת קומה נוספת .

אפשר להכין בתבנית עגולה רגילה קוטר 26-28.

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.