כדורי ריזוטו ממולאים בגבינת פטה בציפוי פריך

כדורי ריזוטו ממולאים בגבינת פטה בציפוי פריך

מוצרים לכ-25 כדורים:

600 גר' ריזוטו
800 מ"ל מים
80 מ"ל יין לבן
150 גר' גבינת פרמז'ן מגורדת
200 גר' גבינת פטה
מעט בזיליקום

אופן ההכנה:
 מטגנים מעט את הריזוטו, מוסיפים את היין והמים ובוחשים היטב.
 מנמיכים את האש ומבשלים במשך 20 דקות תוך כדי ערבוב.
 מכבים את האש, מוסיפים את הפרמז'ן ומפזרים על מגש עד לקירור.
 יוצקים כדורים, ממלאים בגבינת פטה ובזיליקום וסוגרים.
 מצפים בפירורי לחם ומטגנים בשמן חם כ-4 דקות עד מצב השחמה.

באדיבות אסף רוטשילד, שף המסעדה טרנקוילה

קרדיט תמונה: דניאל לילה

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.