כריך חציל על האש וקשקבל, עגבנייה ובזיליקום

ממרח חציל על האש:

2 חצילים בלאדי בינוני בגודלו

2 שיני שום

14/ כוס שמן זית

גבינת פקורינו של מחלבות גד (מהמעדנייה) מגורדת בפומפייה דקה

מלח ופלפל

חומרים לכריך:

2 פרוסות לחם איכותי

100 גרם קאשקבלו של מחלבות גד מגורד בפומפייה

3 פרוסות עגבנייה טרייה

מעט עלי בזיליקום

אופן הכנת החציל:

שורפים את החציל על האש או קולים אותו בתנור חם מאד

מקלפים וקוצצים את ליבת החציל עם השום

מערבבים עם שמן הזית והגבינה.

ממלחים ומפלפלים.

הכנת הכריך:

מניחים 3 כפות ממרח החצילים, מפזרים מעליו את הקאשקבל המגורד ומניחים 3 פרוסות עגבנייה ובזיליקום .

1 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.