מתכון ללקק האצבעות: כרעי עוף עם תפוחים בשקית קוקי

חיה אילונה דר מציגה: כרעי עוף עם תפוחים בשקית קוקי

כרעי עוף הנאפים בשקית קוקי ורוטב עם 3 מצרכים בלבד ושלא לדבר על הטעם.

כרעי עוף עם תפוחים בשקית קוקי

כרעי עוף הנאפים בשקית קוקי ורוטב עם 3 מצרכים בלבד ושלא לדבר על הטעם.

פעם הייתי משתמשת הרבה  בשקיות קוקי, אתם יודעים על אילו שקיות אני מדברת? אותן שקיות המגיעות בקופסא ומצורפים סוגרים והן משמשות לבישול בו אנו רוצים לשמור על לחות התבשיל. היום הכנסתי לשקית קוקי כרעי עוף ותפוחי עץ המתרככים באפייה ומקבלים טעם נפלא גם מהרוטב.

3 מצרכים בלבד לרוטב, מעסים את העוף עם הרוטב ומקבלים עוף ותפוחים שחומים וטעימים.

רכז התמרינדי מיוצר ממיצוי פרי התמרינד ומשמש לתיבול מצוין בתבשילים, ניתן להמירו ברכז רימונים.

כרעי עוף עם תפוחים בשקית קוקי

שקית קוקי+סגר

המצרכים:

3 כרעי עוף מופרדות

3 תפוחי עץ מזן גרנד סמיט

בצל גדול קצוץ

מעט שמן קנולה

למשרה:

3 כפות רכז תמרינדי

3 כפות סויה

3 כפות צ'ילי מתוק

ההכנה:

  1. מחממים את התנור ל-190 מעלות.
  2. מניחים את הכרעיים בקערה.
  3. קולפים את התפוחים וחותכים אותם לשמיניות ומוסיפים לקערה.
  4. מטגנים את הבצל עם מעט שמן ומוסיפים לקערה.
  5. יוצקים את חומרי המשרה לקערה ומעסים אותם היטב עם כל החומרים.
  6. מכניסים את הכל לתוך שקית קוקי, סוגרים עם הסגר המצורף לשקית.
  7. מניחים על תבנית אפייה ואופים במשך שעה.
  8. פותחים בזהירות את הסגר ומגישים.
חיה אילונה דר – עיתונאית אוכל, בלוגרית מובילה, אמא לשני ילדים בוגרים.
עבדתי 30 שנה בהוראה עד שאיבדתי (חלקית) את שמיעתי, ההתחרשות הפתאומית טלטלה את עולמי ונאלצתי בצער רב לעזוב את תחום עיסוקי, אך מהלימון עשיתי לימונדה והשתלבתי בתחום האהוב עלי, הקולינריה, פתחתי בלוג שהפך להצלחה ענקית ומאז הכל היסטוריה.
יופי במטבח

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.