לאוכלי דגים עם חלב: כדורי גבינה וסלמון

במתכון הזה עוטף סלמון מעושן את כדורי הגבינה המיתולוגים והמוכרים. מנה קלה שניתן להכין עד 48 שעות מראש.

לכדורי גבינה וסלמון:
50 גרם סלמון מעושן
100 גרם גבינה בולגרית מגורדת
100 גרם גבינת שמנת
100 גרם גבינת מוצרלה (או גבינה צהובה) מגורדת דק-דק
שן שום קצוצה
קורט אגוז מוסקט

לציפוי:
200 גרם סלמון מעושן
לרוטב אלף האיים:
כוס מיונית
2\1 כוס שמנת חמוצה
2 כפיות חרדל דיז'ון שטוחות
2 שיני שום
חופן עירית או בצל ירוק
2 כפות חומץ
כף מיץ לימון
1/2 כפית מלח
2\1 כפית סוכר
קורט פלפל שחור
חופן עלי בזיליקום

אופן ההכנה:
טוחנים את כל חומרי הכדורים במעבד מזון (אם אין מעבד מזון חלבי, קוצצים היטב את הסלמון המעושן, מוסיפים לו את הגבינות ומערבבים היטב).
מקררים את התערובת כשעתיים ויוצרים כדורים בגודל פינג-פונג.
מצפים כל כדור ברצועת סלמון מעושן. הסלמון צריך לעטוף את כל כדור הגבינה.
טוחנים במוט טוחן את כל רכיבי הרוטב.

מגישים את כדורי הסלמון עם רוטב אלף האיים.

בופה 1

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.