מוס חמאת בוטנים עם שברי בוטנים מעל

מוס חמאת בוטנים

אוהבים חמאת בוטנים? המתכון הזה בשבילכם! אתי בטיטו מלמדת אתכם איך להכין מוס חמאת בוטנים עם שברי בוטנים מעל

בהמשך ל"שגעת" המוסים שלי, קבלו מתכון למוס חמאת בוטנים משגע בצבע אלגנטי. מתאים לכולם ובעיקר למכורי חמאת בוטנים, שפותחים את המקרר ומגניבים כפית (או מצקת) לפה. שימו לב, על בסיס מתכון זה, ניתן להכין מוסים רבים,

מצרכים למוס חמאת בוטנים:
5 חלבונים
1/3 כוס סוכר
2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה להקצפה או תחליף צמחי
3/4 כוס חמאת בוטנים (אפשר עם שברי בוטנים)

להרכבת המוס:
100 גרם בוטנים קצוצים גס
1/2 כוס חמאת בוטנים לאחר חימום של חצי דקה במיקרוגל (מצב צבירה נוזלי)

אופן הכנה:
• מקציפים את החלבונים והסוכר עד לקבלת קצף אחיד ויציב (תערובת א').
• בקערה נפרדת (גודל בינוני) מקציפים את השמנת ומוספים את חמאת הבוטנים בהדרגה.
• מקפלים את תערובת א' לתוך תערובת ב' בתנועות קיפול עדינות.
• בתחתית כל כוס מניחים מעט חמאת בוטנים (לאחר שחוממה במיקרוגל), ממלאים בתערובת המוס ומכניסים לקירור 3-4 שעות.
• לפני הגשה, מפזרים מעל כל כוס מעט בוטנים קצוצים.

אתי בטיטו

 

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.