מיוחד לחג השבועות: עוגת מסקרפונה לוטוס

אמש התקיימה סדנה יחודית לעיצוב עוגות בחג השבועות בביתה של הגב' טלי מימון. קהילות רבות עושות פעילות לאיחוד בין המשפחות. לצורך כך הזמינו את הגב' טלי מימון מבית יאמי וטלי לסדנה של זילוף עוגות. לפניכם המתכון הושלם להכנת עוגת גבינה לחג

אמש התקיימה סדנה יחודיית לעיצוב עוגות בחג השבועות בביתה של טלי מימון.

קהילות רבות עושות פעילות לאיחוד בין המשפחות בתאריך שמסמל את 'ויחן ישראל כנגד ההר'. לצורך כך הזמינו את הגב' טלי מימון מבית יאמי וטלי לסדנה של זילוף עוגות.

לפניכם המתכון הושלם להכנת עוגת גבינה לחג

 

עוגת מסקרפונה לוטוס /טלי מימון

לתחתית ושכבת אמצע:

250 גר בסקוויטים
100 גר חמאה רכה
50 גר שוקולד חלב
50 גר שמנת

קרם מסקרפונה /לשכבה אחת מכינים פעמיים לשכבה שניה

250 גר גבינת מסקרפונה
300 גר שמנת מתוקה להקצפה
8 כפות אבקת סוכר

שכבה שלישית לוטוס

חב' ממרח לוטוס
אופן ההכנה :

טוחנים בסקויטים מוסיפים חמאה רכה
מחממים שמנת ושוקולד ומוסיפים לבסקויטים
משטחים קצת יותר מחצי בתוך רינג
ומשאירים את השאר לשכבת אמצע

עוטפים עם שקף את הרינג

קרם מסקרפונה:

בקערה מכניסים את הגבינה שמנת ואבקת סוכר ומקציפים לקצף יציב

בעזרת שקית זילוף עם חור עבה משטחים את הקרם מסקרפונה על התחתית
מפזרים מעל את שאר הבסקויטים לשכבת אמצע

מכינים שכבה נוספת של קרם מסקרפונה

   

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.