מיני פלפלים ממולאים – מנת פתיח

מנת פתיח מפתיעה וקלילה להכנה.

ערב אחד אני יושב בבית אחרי יום עבודה קשה, פתאום חברים מתקשרים ככה סתם בהפתעה שהם באזור וקופצים לכמה דקות, מהר ניגשתי למקרר לארגן להם איזה מנת פתיח נחמדה, פלפלונים היו לי גם גבינה לבנה, פסטו שהכנתי יומיים לפני, וכמה ביצים קשות, מפה הדרך הייתה קצרה למנת רושם טעימה,

אם אין לכם את החומרים האלו בבית תאלתרו ו- יהיה בסדר 🙂

 שף ישראל

חומרים:

10 פלפלונים קטנים

5 כפות גבינה לבנה

2 כפות פסטו

2 ביצים קשות

1 כף מיונז

אופן ההכנה:

לחמם תנור ל180 מעלות ולהכניס את הפלפלים ל 10 דקות בערך עד שהם מתרככים.

בקערה לערבב את הגבינה עם הפסטו.

ובקערה אחרת לרסק את הביצים עם המיונז ולטבל עם מלח פלפל.

לקרר מעט את הפלפלונים, חצי למלאות בגבינה עם הפסטו, וחצי למלאות בסלט ביצים, להגיש יפה – ובתאבון.

מחכה לכם בדף הפייסבוק, תעשו לייק ותיהיו מעודכנים כשעולה לאתר מתכון חדש https://www.facebook.com/israel1chef

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.