ממרח עגבניות מיובשות • זה מה שיצא כשהשף ישראל דודק היה צריך לאלתר מטבל מהיר ומיידי • קל, טעים וממכר ויש גם טיפ

במסעדה הקודמת שעבדתי, הייתי אחראי על 'פס קר', שזה אומר, כל המנות הראשונות, סלטים ,קינוחים.

כשלקוח היה מתיישב, מלצר היה מגיש לפני תפריט את לחם הבית והרטבים.

יום אחד באמצע סרביס נגמר אחד המטבלים והייתי צריך מהר לאלתר מטבל, ניגשתי למזווה והיו שם עגבניות יבשות בשמן זית עם שום, מהר יצרתי ממרח עגבניות מיובשות, ומאז זה הפך ללהיט.

שמעתי אחר כך, שהעבירו את המטבל הזה לעוד שתי מסעדות שהם מנהלים – ככה זה שיש מוצר מוצלח!!!

אתם מוזמנים לנסות וליהנות!!

 

ממרח עגבניות מיובשות

200 גר' עגבניות מיובשות שהושרו בשמן זית ושום .
צרור פטרוזיליה
צרור קטן בזיליקום רק העלים .
6 שיני שום
כוס שמן זית
חצי כוס שמן קנולה
2 כפיות סוכר
כפית מלח
פלפל שחור
50  גר' אגוזי מלך קלויים

מכניסים את כל המוצרים מלבד השמנים למעבד מזון, מפעילים על פולסים לטחינה ראשונה, מזלפים קצת משמן זית מפעילים את המעבד מזון מהירות בינונית, ותוך כדי מזלפים את שארית השמן, בערך ל-10 דקות, עוצרים טועמים, מתקנים תיבול וממשיכים עוד 5 דקות לממרח חלק וכייפי.

אפשר לשלב בארוחת בוקר עם גבינה, או אפילו למרוח על עוף ולהכניס לתנור.

טיפ: מי שרוצה להשתמש לאורך זמן – יקח צנצנת זכוכית, ישפוך בתוכה מים חמים, יהפוך ושוב ישפוך מים חמים, אחר כך ישים בה את ממרח העגבניות היבשות, יסגרו עם מכסה אטום ויכניס למקרר, זה יכול להחזיק מעמד אפילו יותר מחודשיים,

כמה פשוט – ככה טעים, תיהנו ….

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.