ממשיכים במתכוני וידאו חלביים לשבועות – 'קוקר' בשיתוף 'טעמים' מציג: מאפה קרוסטיני עם גבינה ואגוזי לוז פשוטעים

 קרוסטיני עם גבינה ואגוזי לוז

מתאבן או מנת קוקטייל פשוטה להכנה. שילוב נהדר של גבינות חריפות עם אגסים מרעננים. 

מספר מנות: 6
מצרכים להכנת קרוסטיני עם גבינה ואגוזי לוז:
250 גרם גבינות מעורבות (רוקפור, קממברקשקבל…)
2\1 כוס אגוזי לוז קלויים וקצוצים גס
4 כפות שמן זית לטיגון
6 פרוסות באגט חתוכות לאלכסון
1 אגס פרוס דק
אופן הכנת קרוסטיני עם אגוזי לוז:
מניחים בקערה את הגבינות והאגוזים ומועכים אותם יחד עד לקבלת ממרח במרקם לא אחיד.

מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את פרוסות הבאגט.

מוציאים מהמחבת, מורחים את ממרח הגבינות, מניחים מעל פרוסותאגסים ומגישים.

בתיאבון

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.