מרק קרם עגבניות עם ריקוטה במרקם נימוח ובטעם מושלם

אסף רוטשילד, שף מסעדת טרנקווילה, מציע לחמם את החורף והלב עם מרק קרם עגבניות עם ריקוטה במרקם נימוח ובטעם מושלם.
מרק קרם עגבניות

מוצרים:

1 ראש סלרי
1 ראש פטרוזיליה
2 תפו"א בינוני
1 בצל לבן
2 גזרים
4 גבעולי אורגנו טרי
1 כוס אורז
2 קופסאות עגבניות צ'ריוס (איטלקיות)
2 ליטר מים
מעט ריקוטה פרסקה

אופן ההכנה
 חותכים את הירקות לקוביות גסות ומטגנים במעט שמן זית
 מוסיפים את האורגנו והעגבניות ומבשלים כ-10 דקות
 מוסיפים את המים לסיר וממשיכים לבשל כ-40 דקות עד להתרככות
 מוסיפים את האורז ומבשלים כ-10 דקות נוספות
 טוחנים את כל המצרכים יחד
 מוסיפים מלח, פלפל ואורגנו לפי הטעם.

הגשת המנה:
 מוזגים את המרק לצלחת ושמים במרכז מעט ריקוטה פרסקה

בתאבון!

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.