מתכון אנטריקוט עסיסי מתובל וטעים

מתכון אנטריקוט עסיסי וטעים. כל מילה מיותרת, נסו ותיווכחו

פריים ריב (2 מנות)
החומרים:
• נתח פריים {(שהוא בעצם אנטריקוט עם הצלע {[העצם]}). משקל הנתח נע בין 950 גרם ל-1.200 ק"ג. חשוב שנתח הבשר יהיה מיושן ברמה טובה.
• מלח.
• פלפל גרוס.
• תימין/רוזמרין קצוץ.
• שמן זית.
• ירקות בגריל (קישוא, חציל, בצל, גמבות בצבעים וכו' בהתאם לעונה).
• יין אדום יבש.

אופן ההכנה:
מניחים את נתח הבשר במחבת פסים עם שמן זית מחוממת מראש ,עם שמן זית, צורבים מכל הכיוונים ומתבלים במלח , בפלפל גרוס ובתימין/ או ברוזמרין. ויוצקים יין אדום ומאדים מעט. {חשוב שנתח הבשר יהיה מיושן ברמה טובה}

את הירקות צולים בגריל במחבת עד לחריכת פסים, {קישוא,חציל,בצל,גמבות בצבעים וכו' יכול להשתנות לפי העונה}, מתבלים במלח , פלפל גרוס ומעט שמן זית . משלימים ריכוך בתנור .
-משלימים עשייה של נתח הבשר בתנור בחום של 180 מעלות לכשעה.

אופן ההגשה:
-מגישים על גבי פלטת ברזל חמה כשסידור הירקות מונח מלמטה כמצע ועליו מניחים את נתח הבשר. מקשטים בעלי תימין טריים ובמלח גס.

בופה 1

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.