מתכון: בראוניז שוקולד-תפוז

מצרכים לתבנית בגודל 24*30:
200 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות
200 גרם חמאה, חתוכה לקוביות
1 כוס דחוסה (200 גרם) סוכר חום כהה
3 ביצים
1/4 כוס ליקר תפוזים (קוואנטרו, טריפל סק או גרנד מרנייה)
קליפה מגוררת דק מתפוז אחד
1 כוס (140 גרם) קמח
לקישוט:
אבקת סוכר
אופן הכנה:
• מחממים תנור ל-180 מעלות, מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים מעט.
• ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל או על אמבט מים חמים (בן מארי) ומערבבים לתערובת חלקה ואחידה.
• מוסיפים סוכר, ביצים, ליקר תפוזים וקליפת תפוז מגוררת ומערבבים.
• מוסיפים קמח ומערבבים לתערובת חלקה.
• יוצקים לתבנית ומחליקים.
• אופים בתנור החם 30-25 דקות, עד שהשכבה העליונה מתכסה קרום ויציבה למגע. מצננים היטב.
• שומרים בכלי אטום מחוץ למקרר עד 3 ימים. לפני ההגשה חותכים לריבועים או עיגולים ומפזרים אבקת סוכר.

באדיבות אתר – http://www.foodpage.co.il פודפייג

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.