מתכון: טונה וירקות מוקפצים בניחוח אסייתי

מתכון טעים בזמין ופשוט להכנה של טונה וירקות מוקפצים בניחות אסייתי
באדיבות סטארקיסט טונה.

מתכון: טונה וירקות מוקפצים בניחוח אסייתי

כותב המתכון: שף ניקי גרנר

צילום: חגית גורן

מצרכים:

5 קופסאות טונה סטארקיסט 5% עם עשבי תיבול מסוננות (שומרים את השמן)

3 פלפלים במגוון צבעים חתוכים לקוביות של 1 ס"מ

400 גרם ברוקולי טרי שטוף (או קפוא שהופשר)

1 אגודה בצל ירוק חתוך לרצועות קטנות

1 אגודה עלי בזיליקום פרוסים דק

50 גרם ג'ינג'ר מקולף וקצוץ דק (4 כפות)

5 יחידות שיני שום פרוסות דק

30 גרם שמן שומשום לתיבול בלבד (2 כפות)

45 גרם רוטב סויה (3 כפות)

45 גרם רוטב צ'ילי מתוק (3 כפות)

מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם

 

אופן ההכנה:

מחממים את השמן שסונן מהטונה בווק מוסיפים את השום והג'ינג'ר ומקפיצים קלות, זהירות לא לחרוך .

מוסיפים לווק את הפלפלים, והברוקולי ומקפיצים מספר דקות.

מוסיפים את הטונה ושאר הרכיבים.

מומלץ להגיש לצד אורז מלא.

 

המתכון באדיבות טונה סטארקיסט.

לאתר החברה ולמתכונים נוספים: www.starkist.co.il

unnamed (30)טונה

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.