מתכון לאוכלי קטניות בלבד: מרק גונדי טעים ומוצלח

מרק גונדי לאוכלי קטניות בלבד

 

  • 500 גרם עוף טחון
  • 250 גרם קמח חומוס קלוי
  • בצל בינוני מגורד
  • בצל בינוני שלם
  • 3 ליטרים ציר מרק עוף (עדיף תוצרת בית, אם אין – ממיסים חמש כפות מרק עוף במים רותחים)
  • 2 גזרים שלמים
  • 400 גרם גרגירי חומוס מבושלים היטב
  • מלח ופלפל

 

אופן ההכנה:

שמים בקערה את העוף הטחון, קמח החומוס, הבצל המגורד, מלח ופלפל, ומערבבים לתערובת אחידה.

יוצרים כדורים בגודל פינג פונג ומניחים בצד.

מרתיחים את ציר העוף עם הבצל השלם, שני הגזרים וגרגרי החומוס, ומתבלים במלח ופלפל.

כאשר הירקות רכים מוסיפים את כדורי הגונדי לתוך הציר הרותח. כאשר הכדורים צפים, מרק הגונדי מוכן.

מגישים בצלחת עמוקה את ציר העוף ובו שלושה כדורי גונדי ופרוסות אלכסוניות של גזר.

 

1 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

  1. במתכון המקורי מוסיפים למרק מעט עלי סלרי וכורכום

    משתמש אנונימי (לא מזוהה) |
    הגב