מתכון לט"ו בשבט – חטיפי שוקולד מריר עם שקדים

מותג השוקולד האיכותי 'לינדט, המשווק בישראל על ידי חברת 'סידס-רק הטוב ביותר' , מציע  לרגל ט"ו בשבט, מתכון פשוט וקל להכנה עם שלושה רכיבים בלבד, להכנת חטיפי שוקולד מריר עם שקדים שלמים

 

רכיבים:

400 גרם שוקולד לינדט אקסלנס 70%

כוס (70 גרם) שקדים שלמים

 

למי שמעוניין במרירות מעודנת:

300 גרם שוקולד לינדט אקסלנס 70%

100 גרם שוקולד לינדט אקסלנס חלב

כוס (70 גרם) שקדים שלמים

 

הוראות הכנה:

  • ממיסים את השוקולד בקערה מעל סיר עם מים (בן מארי) להגיע לטמפרטורה של 48 מעלות
  • ביצוע הליך טימפור – (המסה, קירור ושוב חימום) יש לשפוך את השוקולד המומס על השיש, ועם מרית ממתכת לערבב את השוקולד על פני השיש עד להגעה של קירור , לאחר מכן יש להכניס את השוקולד שוב מעל סיר עם מים (בן מארי)
  • מוסיפים את השקדים השלמים לשוקולד המריר ומערבבים
  • משטחים את התערובת על גבי תבנית בין שני ניירות אפיה
  • מכניסים למקרר ל- 10 דקות
  • לאחסן במקום קריר עד להגשה

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.