מתכון לימי הקיץ החמים: קדאיף במנות אישיות

מתכון לימי הקיץ החמים…מעט עבודה והרבה טעם מעולה לשמור במקרר, ועם כפית קטנה לחסל הכל לתחושת הנאה ועונג.

מתכון לימי הקיץ החמים…מעט עבודה והרבה טעם מעולה
לשמור במקרר, ועם כפית קטנה לחסל הכל לתחושת הנאה ועונג…ממכר
מתכון של הקונדיטורית דורית חליפה, "מעל המצופה" (מצ"ב תמונה)

קדאיף – גם יפה, וגם קליל מהנה וקריר…

קדאיף
1/2 קג איטריות קדאיף
200 גרם חמאה מומסת
500 מ"ל שמנת מתוקה
1/2 כוס אבקת סוכר
סירופ סוכר :
להרתיח
1כוס סוכר
1/2 כוס מים
כף מיץ מלימון סחוט

אופן ההכנה:
לפזר את הקדאיף על 2 תבניות אפייה , למזוג את החמאה המומסת ולאפות בתנור.
להפוך מדי פעם את הקדאיף על מנת שתהיה הזהבה מכל הכיוונים.
לפזר את הקדאיף המוזהב על תחתית של תבנית
למזוג סירופ סוכר
להקציף את השמנת עם אבקת הסוכר לקצף נוקשה ולמרוח על שכבת הקדאיף
לפזר שכבת קדאיף נוספת
ושוב סירופ סוכר
ניתן להכין במנות אישיות בכוסות זכוכית שקופות למראה זוהר יותר J
לאפשר לילדים להתנסות בחוויה של הכנת המתכון במטבח או לבני נוער להכין למשפחה בעצמם …

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.