מתכון למרק קישואים עם נענע

מתכון למרק קישואים עם נענע

באדיבות השף מאיר רונזברג, רימונים גלי כנרת

חומרים ל  5 מנות

5 יח' קישואים

צרור נענע

2 יח' תפ"א מגורד

קורט פלפל שאטה

כפית שום כתוש

1 כף אבקת מרק עוף (דגש)

1/2 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור

מיץ לימון סחוט (מלימון אחד)

10 כוסות מים

 

אופן הכנה

1.קוצצים את הקישואים והנענע..

2.מבשלים במים את הקישואים והתפו"א כ- 30 דקות .

3. מוספים את הנענע ואת שאר החומרים ומבשלים עוד מספר דקות, עד לקבלת טעם מושלם.

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.