מתכון לעוגת ביסקוויטים שוקולד וקרם גבינה טעימה ויפה

עוגת שכבות ביסקוויטים בטעם שוקולד וקרם גבינה ושוקולד לבן. טעימה ויפה גם לאחר מספר ימים

עוגות גבינה קרות יש לי למכביר והן מושקעות וטעימות, הנה לדוגמא עוגת גבינה ושוקולד לבן עוגת גבינה מוס ריבת חלב וקוקוס ועוד תוכלו למצוא בקטגוריית מתכונים ובעוגות גבינה אבל חייבת לציין שהעוגה הזו הינה הכי וותיקה ופושטית ובכל זאת היא עוקפת את כל היתר. שכבות של ביסקוויטים פתי בר כמו פעם, בטעם טבעי או שוקולד ובין השכבות קרם גבינה. פעם היינו פשוט מערבבים גבינה, קצפת ופודינג ואילו כאן הוספתי שוקולד לבן כפי שאני אוהבת להוסיף לעוגות גבינה. בקישוט הוספתי כדורי קראנץ' שוקולד שמוסיפים רבות לטעם, אך כמובן שתוכלו להוסיף כל קישוט שנראה לכם.

 מסדרים 3 שורות ביסקוויטים וביניהן קרם גבינה ומעל מקשטים

עוגת ביסקוויטים שוקולד וקרם גבינה

תבנית פיירקס 20*30
12 מנות

החומרים:

ביסקוויטים פתי בר בטעם שוקולד
חלב לטבילה
קילו גבינה לבנה 5%
120 גרם אינסטנט פודינג וניל
325 מ"ל שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד לבן

אופציות לקישוט:
פניני שוקולד קראנץ'
שוקולד מגורר
שכבת ריבה מומסת
תלתלי שוקולד חלב, מריר ולבן

אופן ההכנה:

  1. ממיסים את השוקולד הלבן במיקרו בפולסים.
  2. טובלים בקלילות את הביסקוויטים של השכבה הראשונה ומניחים בתבנית .
  3. שמים במיקסר את הגבינה, אינסטנט וניל, שמנת מתוקה ושוקולד מומס ומערבלים עם וו בלון/הקצפה עד שהכל מתאחד.
  4. מורחים שליש מכמות הקרם על שכבת הביסקוויטים, מרטיבים את הביסקוויטים לשכבה השניה ומסדרים על הקרם.
  5. כך חוזרים חלילה 3 פעמים.
  6. מקשטים ומעבירים למקרר למספר שעות.

חברים יקרים אל תשכחו להכנס לדף האוהדים שלי יופי במטבח ולהצטרף אליו, שם תמצאו בכל יום עדכונים, תגובות ושיתופים.
וכאן נרשמתם כבר כעוקבים? כך כל מתכון חדש יגיע אליכם ישירות למייל.

חיה אילונה דר – עיתונאית אוכל, בלוגרית מובילה, אמא לשני ילדים בוגרים.
עבדתי 30 שנה בהוראה עד שאיבדתי (חלקית) את שמיעתי, ההתחרשות הפתאומית טלטלה את עולמי ונאלצתי בצער רב לעזוב את תחום עיסוקי, אך מהלימון עשיתי לימונדה והשתלבתי בתחום האהוב עלי, הקולינריה, פתחתי בלוג שהפך להצלחה ענקית ומאז הכל היסטוריה.

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.