מתכון לפאדג' שוקולד מושחת, עם מרשמלו ושוקולד

פאדג' שוקולד מושחת לגמרי, עם מרשמלו, חלב ממותק, וחטיפי שוקולד למיניהם. אז הבנתם שהבסיס שוקולד והתוספות חוגגות בפנים

אחת לזמן מה בא לי מסיבות שונות להכין קינוח מושחת ביותר והפעם אספתי לי מרשמלו, חלב ממותק, חטיפי שוקולד למינהם שלמען הנוחות נמכרים בתפזורת בשקיות, שוקולד צ'יפס ועוד. אז הבנתם שהבסיס שוקולד והתוספות חוגגות בפנים.

טוב לא נכין סתם כך קינוח שכזה, צריכים סיבה למסיבה, אז אולי לאירוח או ליום הולדת? אתם תחליטו.

ומדוע כיניתי אותו פאדג'? כי הפעולה כאן היא הרתחה והמסת החומרים  העשירים במתיקות לדרגת סמיכות עבה וזהו פאדג'.

 

כל החומרים מוכנים לעבודה

בוחשים בקלחת

וזהו הכל בתבנית

 

פאדג' שוקולד מושחת

תבנית 21*21 פיירקס או מלבנית בגודל מתאים

12-14 מנות

 

החומרים:

200 גרם חמאה

פחית חלב ממותק מרוכז (379 גרם)

3 כוסות שוקולד צ'יפס

250 גרם חטיפי שוקולד (מקופלת, כיף כייף, פסק זמן וכד')

כפית תמצית וניל

30 מרשמלו

2 כוסות פקאנים קצוצים גס

 

אופן ההכנה:

1-להכניס לקלחת בינונית את החמאה והחלב הממותק ולהרתיח, לערבב עד המסת המרכיבים.

2-להסיר מהאש ולהוסיף את השוקולדים ולבחוש עד המסה.

3-להוסיף את המרשמלו והוניל ולערבב עד המסה חלקית.

4-לבסוף לבחוש פנימה את הפקאנים .

5-לצקת לתבנית וליישר את התערובת, לצנן ולהכניס למקרר.


חברים יקרים אל תשכחו להכנס לדף האוהדים שלי יופי במטבח ולהצטרף אליו, שם תמצאו בכל יום עדכונים, תגובות ושיתופים.
וכאן נרשמתם כבר כעוקבים? כך כל מתכון חדש יגיע אליכם ישירות למייל.

חיה אילונה דר – עיתונאית אוכל, בלוגרית מובילה, אמא לשני ילדים בוגרים.
עבדתי 30 שנה בהוראה עד שאיבדתי (חלקית) את שמיעתי, ההתחרשות הפתאומית טלטלה את עולמי ונאלצתי בצער רב לעזוב את תחום עיסוקי, אך מהלימון עשיתי לימונדה והשתלבתי בתחום האהוב עלי, הקולינריה, פתחתי בלוג שהפך להצלחה ענקית ומאז הכל היסטוריה.
.

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.