מתכון לפסטה ברוטב עגבניות ופילה סרדין חריף

פסטה ברוטב עגבניות ופילה סרדין חריף, באדיבות חברת יונה מבית סטארקיסט

מצרכים:
חבילת פסטה "פנה"

לרוטב:
2 קופסאות פילה סרדינין יונה
2 בצלים בינוניים – קצוצים
2 פלפלים חריפים ירוקים – נקיים מחרצנים וחתוכים לקוביות
פלפל מתוק אדום – שטוף וחתוך לקוביות
4 שיני שום
2כפות שמן זית
קופסת עגבניות כתושות ברסק
חצי כפית סוכר
כוס מים
מלח ופלפל לפי הטעם.
צרור טימין טרי או קמצוץ טימין יבש

אופן ההכנה:

1. בסיר כבד מאדים על אש בינונית את הבצל והשום בשמן זית עד הזהבה. מוסיפים את קוביות הפלפלים ומאדים עוד שתי דקות.
2. מכניסים את רסק העגבניות, והתבלינים וממשיכים לבשל תוך ערבוב עוד שתי דקות.
3. מוסיפים את המים, מכסים ומניחים להתבשל במשך 20 דקות.
4. מבשלים את הפסטה בשפע של מי מלח לפי הוראות ההכנה ומסננים.
5. מוסיפים את הסרדינים לרוטב מערבבים היטב ויוצקים מיד על הפסטה.

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.