מתכון לקינוח אקזוטי בכוס מוס שוקולד לבן

קינוח מרשים ומהיר הכנה שתמיד ניתן להכינו בזריזות ובלי מאמץ מיותר

מתאים ל-6-4 כוסיות מוס
קינוח מרשים ומהיר הכנה שתמיד ניתן להכינו בזריזות ובלי מאמץ מיותר. את הקישוט ניתן להחליף גם בקרם שוקולד מהיר המכיל שמנת מתוקה ושוקולד מריר או כל דבר שרק תבחרו.
מבחינתי לקיץ זה אחד הקינוחים המושלמים. קינוח קטן בכוס שתמיד משאיר טעם של עוד בשילוב של חמצמצות ומתיקות.

רשימת חומרים למוס שוקולד לבן:
150 גרם שוקולד לבן
1/2 מכל שמנת מתוקה
8 גרם ג'לטין
40 גרם מים קרים להמסת הג'לטין
1 מכל שמנת מתוקה
1 כף סוכר

אופן הכנה:
1. משרים את שקית הג'לטין בקערית מים קטנה.
2. מרתיחים 1/2 מכל שמנת מתוקה. ברגע שהיא מגיעה לרתיחה יוצקים לקערת השוקולד לבן ומערבבים עד לאחידות.
3. מכניסים פנימה את הג'לטין, מערבבים ומכניסים למקרר לכשעה.
4. מקציפים מכל שמנת מתוקה להקצפה רכה ומקפלים במטרפה לתערובת השוקולד שהתקררה.
לקישוט:
מיץ פסיפלורה אחת
אננס בינוני
אופן הכנה:
חותכים את האננס לקוביות בגודל 1 X 1 ס"מ ומערבבים אותן עם מיץ הפסיפלורה.

הרכבת המנה:
1. בעזרת כפית מעבירים כ-3-2 כפיות ממיץ הפסיפלורה לתחתית הכוס.
2. מעבירים את מוס השוקולד הלבן לשק זילוף בעל צנתר.
3. מוזגים מן התערובת עד 3/4 גובה הכוס.
3. ושוב בעזרת כפית מניחים מעט קוביות אננס ומיץ פסיפלורה.

בופה 1

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.