מתכון לתפוחונים ממולאים

תפוחים ממולאיםאוהבים תפוחים ורוצים לשדרג ולהכניס אותם לתפריט כקינוח מתוק במיוחד? "חוות דרך התבלינים" בבית לחם הגלילית מציגה: מתכון לתפוחונים ממולאים.

מצרכים:

6 תפוחי גרנד סמיט

בקבוק יין אדום יבש

1 כף שטוחה קינמון

1 כוס סוכר חום

1 כוס מיקס אגוזים ושקדים טבעיים

אופן ההכנה:

  1. מרוקנים את התפוחים מליבתם.
  2. מבשלים את התפוחים ביין אדום, קינמון וסוכר חום עד לריכוך קל. מוציאים את התפוחים ומצננים מעט.
  3. ממלאים את התפוחים בתערובת האגוזים ומעט דבש, ואופים בתנור עם רוטב היין בו בושלו למשך 15 דק’.
  4. מוציאים מהתנור ומזלפים דבש טהור.

בתאבון!

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.