מתכון מנצח לאוזני המן במילוי פרלינים של לינדור

מתכון מנצח לאוזני המן במילוי פרלינים של לינדור – כדורי שוקולד במילוי קרם שוקולד עשיר ורך עטופים בקונכייה של שוקולד חלב. מתכון קל להכנה וטעים להפליא!

הקונדיטורית ליאור קליין מסטודיו בוטיק לעוגות Klein Cakes

מציעה לרגל חג הפורים

מתכון מנצח לאוזני המן במילוי פרלינים של לינדור

ויש גם גירסא אקסטרא שוקולדית

הקונדיטורית ליאור קליין מסטודיו בוטיק לעוגות Klein Cakes מציעה לרגל חג הפורים מתכון מנצח לאוזני המן במילוי פרלינים של לינדור – כדורי שוקולד במילוי קרם שוקולד עשיר ורך עטופים בקונכייה של שוקולד חלב.  מתכון קל להכנה וטעים להפליא!

 

הפרלינים האהובים של "לינדור" מבית השוקולד השוויצרי האיכותי Lindt, הינם כדורי שוקולד במילוי קרם שוקולד עשיר ורך עטופים בקונכייה של שוקולד חלב.  הפרלינים  מגיעים  בשלושה טעמים: לינדור חלב, לינדור 60% מוצקי קקאו, לינדור אסורטד המשלב מגוון טעמים של חלב, אגוז, לבן ומריר. לצורך המתכון ניתן להשתמש באיזה פרלין שבוחרים לפי הטעם ואפשר גם להכין במגוון טעמים.

 

הקונדיטורית ליאור קליין מסטודיו בוטיק לעוגות Klein Cakes מציעה בסטודיו שלה לצד אוזני המן, עוגות עשירות בשוקולד וקרם, עוגות גבוהות במראה וסגנון ייחודי עם עיטורים מפתיעים. לרגל פורים ניתן לעטר את העוגות באוזני המן עם מילוי לינדור. עיטורים נוספים: מיני דונטאס, עוגיות, מיני קאפקייקס, ממרח נוטלה, וויסקי, סוכריות M&M's, חטיפים אהובים כמו באונטי, סניקרס.

 

מצרכים לאוזני המן (22 יחידות):

100 גרם אבקת סוכר

300 גרם קמח רגיל

200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות

1 ביצה

1 חלמון

כפית תמצית וניל מקורמיק

קורט מלח

אבקת סוכר (לפי הטעם)

למילוי:

1 פרלין לינדור שוקולד חלב

לגירסא אקסטרא שוקולדית:

טבלת שוקולד לינדט אקסלנס 70%

 

 

אופן ההכנה

  • מערבבים במיקסר עם וו גיטרה קמח אבקת סוכר ומלח, מוסיפים את החמאה הקרה ומערבלים עד לקבלת מרקם פירורים.
  • מוסיפים ביצה וחלמון וכפית תמצית וניל לתערובת עד לקבלת מרקם חלק.
  • עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך שעה.
  • כעבור שעה מוציאים את הבצק, מרדדים אותו וקורצים עיגולים בעזרת קורצן עגול או כוס יין עם פתח קטן.
  • מרטיבים עם קצות האצבעות את הקצוות במים, מכניסים פנימה פרלין לינדור, סוגרים בקיפול וצובטים את הקצוות לקבלת משולש מושלם.
  • מומלץ להקפיא לפני האפייה.
  • אופים בתנור מחומם מראש על 160 מעלות למשך כחצי שעה.

 

לגירסא אקסטרא שוקולדית:

  • בסיום האפייה להמיס על בן מארי (קערה מעל סיר מים חמים) טבלת שוקולד לינדט אקסלנס 70%.
  • מחכים שאוזני ההמן יתקררו מעט ואז טובלים את תחתית כל אוזן המן בשוקולד ומרימים בעזרת מזלג.
  • מנגבים את שארית השוקולד בדפנות הקערה ומניחים על גבי ניר אפיה לקירור.

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.