מתכון מצוין לטראפלס שוקולד מריר עם שוקולד שמרלינג'ס

לכבוד חג השבועות, רבות מאיתנו מעוניינות להכין קינוחים חגיגיים ברמה אחרת. חשוב לדעת ששבקינוחי שוקולד- ככל שמשתמשים בשוקולד איכותי יותר, הטעם משובח יותר, והתוצאה שווה את השקעה. בשמרלינג'ס מזמינים אתכם להכין קינוחים מושקעים על בסיס שוקולדים של שמרלינג'ס. לטעם הנפלא בוודאי לא יהיו מתחרים. {חג שבועות יוקרתי ומענג}

שוקולד מושקע ואיכותי של שמרלינג'ס, לא צריך שום תוספות או שינויים כדי להעניק חוויית עונג צרופה. כל מי שטעם יודע: יש שוקולד, ויש… שמרלינג'ס.

יחד עם זאת, לכבוד חג השבועות, רבות מאיתנו מעוניינות להכין קינוחים חגיגיים ברמה אחרת.  חשוב לדעת ששבקינוחי שוקולד- ככל שמשתמשים בשוקולד איכותי יותר, הטעם משובח יותר, והתוצאה שווה את השקעה. בשמרלינג'ס מזמינים אתכם להכין קינוחים מושקעים על בסיס שוקולדים של שמרלינג'ס. לטעם הנפלא בוודאי לא יהיו מתחרים.

 

מתכון מצוין לטראפלס שוקולד מריר עם שוקולד שמרלינג'ס: (ניתן להכנה בגרסה חלבית או פרווה)

החומרים:

150 גרם שוקולד שוייצרי מריר עדין 72% קקאו של שמרלינג

חצי מיכל שמנת מתוקה/ריצ' פרווה

2 כפות אבקת נוגט/מחית אגוזי לוז

3 כפות קקאו

אופן ההכנה:

שוברים את השוקולד לקוביות קטנות

מרתיחים את השמנת מתוקה או הריצ' ויוצקים מעל השוקולד

מערבבים עד להמסה מלאה של השוקולד

מוסיפים את הנוגט או את מחית האגוזים

יוצקים לתבנית או קופסה קטנה ומקפאים לשעתיים

חותכים מהשוקולד הקפוא קוביות קטנות בגודל הרצוי (כ-2 ס"מ)

ומשקשקים אותן  בתוך קופסא קטנה עם אבקת קקאו.

בתאבון!

 

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.