מתכון מתובל וטעים: צ'יגה – בורגול עם בצל מטוגן ותבלינים (טבעוני)

צ'יגה – בורגול עם בצל מטוגן ותבלינים (טבעוני)

השף ניר צוק מלמד אתכם איך להכין בורגול עם בצל מטוגן, עגבניות ועשבי תיבול שמגישים עם בוטנים מתובלים (טבעוני)

מצרכים:
500 גרם בורגול דק
2 בצלים, קצוצים
100 גרם רסק עגבניות
2 בצל ירוק
חצי צרור פטרוזיליה
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן הכנה:
• משרים את הבורגול במים כ-20 דקות.
• מטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב ומוסיפים לו את הרסק.
• מטגנים יחדיו תוך כדי ערבוב כ-10 דקות, ומוסיפים את הבורגול המושרה.
• קוצצים את הבצל הירוק והפטרוזיליה ומערבבים עם תערובת הבורגול.
• מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
• לוקחים כף עמוסה מתערובת הבורגול ומגלגלים ביד לכדי קובה של כ-10 ס"מ או: מעבירים את הבורגול לקערה קטנה, דוחסים מעט והופכים על צלחת הגשה.
• מקשטים עם בוטנים ממולחים או מתובלים ומגישים.

המתכון באדיבות השף ניר צוק מביסטרו נועה וקורדליה.

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.