מתכון נפלא לעוגת קוקוס עם תמרים, צימוקים ואוכמניות של הקונדיטור מיקי שמו

עוגה בחושה נפלאה המשלבת בתוכה פירות יבשים שונים. החומרים מתאימים לתבנית אינגליש קייק נמוכה באורך 30 ס"מ. מומלץ להשרות את הצימוקים והאוכמניות המיובשות במים חמים כשלוש-ארבע שעות בטרם הכנסתם לתערובת העוגה, כדי שיהיו עסיסיים לאחר האפייה.

למרנג:

• 4 חלמונים מידה L
• 1/4 כוס סוכר

לתערובת:

• כוס קוקוס טחון 120) גרם)
• כף סוכר
• 2 כפות סוכר דמררה
• 2 כפות קמח מנופה
• 1/2 כפית אבקת אפייה
• 100 גרם חמאה מומסת
• 3 חלבונים
• 5 תמרים מסוג מג'הול מגולענים וחתוכים לרבעים
• 1/2 כוס צימוקים ואוכמניות מיובשות

מחממים תנור ל-170 מעלות.
מקציפים את החלבונים למרנג ומוסיפים את הסוכר בהדרגה עד לקבלת מרנג אוורירי ולבן.

בקערה מערבלים את יתרת החומרים מלבד הפירות יבשים, ומקפלים את המרנג לתערובת עד לאחידות. מוזגים לתבניות עד שני שלישים מגובהן ומפזרים את הפירות היבשים מפזרים מעט קוקוס טחון מעל ואופים כ-30 דקות מצננים ובוזקים אבקת סוכר או שבבי קוקוס טרי

המתכון באדיבות הקונדיטור מיקי שמו

1 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.