פצפוצי אורז ושוקולד, מאפינס ללא אפייה

קינוח קל הכנה, ממש למתחילים ולילדים: ממיסים שוקולד וחמאה, מוסיפים פיצפוצי אורז ומקררים לחצי שעה. מקשטים לפי היצירתיות שלנו. מי אמר שאתם לא למאסטר שף?
מתכון: יהודית קרבון

מצרכי המתכון ל-6 יחידות:
300 גרם שוקולד מריר (אפשר גם חלב), קוביות
50 גרם חמאה
80-100 גרם פיצפוצי אורז

הכנת המאפינס:
מכינים באן מארי, מכניסם את קוביות השוקולד ומוסיפים חמאה בהדרגה.
ברגע שהשוקולד מומס מכבים את האש ומשאירם להתקרר קלות.

מוסיפים את פיצפוצי האורז, מערבים ומחלקים ל-6 מנג'טים למאפינס או לקעריות אישיות.
מכניסים למקרר ל-30 דקות בערך.

מניחים מעל פרוסה דקה של אננס משומר ורבע קיווי. להגשה מוקפדת משחררים את העוגיות מהמנג'יטים.
לחלופין אפשר לקשט בכל פרי העונה שאתם חפצים בו או להכין ציפוי סוכרמעל ולפזר סוכריות צבעוניות ( לפיצוצים נוספים תבחרו סוכריות מתפוצצות).

צילום תמונה:  shutterstock

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.