מתכון קינוח עסיסי ועשיר בשוקולד – פאדג' שוקולד .

רשת קפה גרג מנדבת מתכון קינוח עסיסי ועשיר בשוקולד – פאדג' שוקולד .

 מרכיבים

 

160שוקולד מריר

150 חמאה

100 סוכר

60 קמח

4 ביצים

אופן ההכנה:

ניתן להמיס את השוקולד והחמאה במיקרו או בקערה על סיר עם מים חמים.

בקערה נוספת לערבב ביצים וסוכר בעזרת מטרפה ולאט לאט להוסיף את השוקולד והמחמאה הנמסים ולהוסיף את הקמח, עד לקבלת  מסה אחידה.

יש למלא קוקוטים  אישיים לאפיה עד שלושת רבעי גובה ולאפות בטמפרטורה של 185 מעלות, למשך  כ- 14 דקות. לאחר הוצאתם מהתנור יש לצנן, ניתן לאחסן גם בהקפאה.

לפני ההגשה לחמם במיקרו.

ניתן להשיג ברשת קפה גרג ברחבי הארץ

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.