מתכון: תה ירוק וקצפת, משקה שירענן לכם את הקיץ

טייק אוף לקפוצ'ינו! התה הירוק תופס את המקום של האספרסו יחד עם סירופ נענע.
מתכון:
 דומיניק לה קרלק

מצרכי המשקה ל-2 כוסות:
100 מ"ל קצפת (חצי כוס)
כוס תה ירוק מרוכז וקר
כוס סירופ נענע
קוביות שבורות של קרח, כמה שרוצים

הכנת התה:
מכינים קצפת ומקררים היטב.
מכינים תה ירוק ומקררים.

מכניסים לבלנדר תהסירופ נענעקרח ומערבבים היטב.

מעבירים לכוס 2/3 מכמות הקצפת, יוצקים מעל את תערובת התה, מערבבים קלות, ממלאים את הכוס ביתרת הקצפת ויוצקים עוד טיפה סירופ נענע מגישים מיד עם קשית.

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.